Поръчки преди 12:00 се доставят на следващия ден - Информация на +359 988250359

Всички категории

  • Всички категории
  • Bluetooth слушалки
  • Data кабел и адаптери
  • Външни батерии
  • Джаджи
  • Зарядни устройства
  • Безжични зарядни устройства - Wireless
  • Зарядни устройства 12V
  • Зарядни устройства 220V
  • Каишки и връзки за смарт устройства
  • Кейсове и калъфи
  • Слушалки
  • Стойки за мобилни устройства
  • Стъклен Протектор

Тракер за ключове CHIPOLO One Spot Almost iPhone/iPad - Черен

  • 69.90лв.
  • Производител: chipolo
  • Код на продукта: 3830059103356
  • Наличност: В наличност

Бърза поръчка


Тракер за ключове, който работи с приложението Apple Find My

Добавете Chipolo ONE Spot към приложението Apple Find My и стотици милиони приятели в мрежата Find My ще ви помогнат да намерите липсващите ви ключове. Когато ключовете ви се крият наблизо, пуснете много силен звук, за да ги намерите. Получавайте известие, когато случайно оставите ключовете си или когато мрежата на Apple Find My открие липсващия ви елемент. Chipolo ONE Spot се прикрепя директно към вашия ключодържател.


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ


Обхват : 200 фута / 60 метра обхват за възпроизвеждане на звук

РАЗМЕР: 1,49 x 0,25 инча / 37,9 x 6,4 мм

ВОДОУСТОЙЧИВОСТ:  (стандарт IPX5)

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА: До 1 година, сменяема батерия - CR 2032

СЪВМЕСТИМОСТ:

Сдвояването изисква iPhone или iPad.

За да използвате приложението Apple Find My на вашия iPhone, iPad, iPod touch или Mac, за да намерите Chipolo ONE Spot, се препоръчва най-новата версия на iOS, iPadOS или macOS.


често задавани въпроси:


Какво представлява приложението Apple Find My?

Приложението Apple Find My е естествено приложение за устройства на Apple. За да използвате приложението Apple Find My, за да намерите Chipolo ONE Spot, се препоръчва най-новата версия на iOS, iPadOS или macOS.


Какво представлява мрежата на Apple Find My?

Apple Find My мрежата е мрежа от стотици милиони устройства на Apple, които използват защитена Bluetooth технология, за да откриват липсващите ви елементи наблизо и да ви съобщават приблизителното им местоположение, за да можете да ги намерите. Цялото взаимодействие е криптирано от край до край, анонимно и е изключително ефективно за данни и батерия.


По какво се различава Chipolo ONE Spot от Chipolo ONE?

Chipolo ONE Spot работи изключително с приложението Find My, а Chipolo ONE работи с приложението Chipolo, като всяко има свой собствен набор от функции.


След като успешно добавите своето Chipolo ONE Spot към приложението Find My, можете да го видите на картата, да пуснете звук, ако е наблизо, да активирате режим „Изгубен“ и да получавате известия, когато бъде намерен. Мрежата Apple Find My, съставена от стотици милиони устройства на Apple, ви помага да намерите липсващите си лични вещи с прикачен Chipolo ONE Spot.


Приложението Chipolo, което работи с Chipolo ONE и Chipolo CARD, има широк набор от функции, които ви помагат да намерите изгубените си предмети. Можете да звъните на близките предмети, да споделяте своите Chipolos с любимите си хора, да използвате Chipolos като дистанционен затвор за селфи, да настроите джаджа за телефон и да бъдете предупредени, когато оставите предмет зад себе си.


Мога ли също да добавя Chipolo ONE Spot към приложението Chipolo?

Не. Chipolo ONE Spot работи изключително с приложението Apple Find My.


Колко сигурна е мрежата на Apple Find My?

Уникалните Bluetooth идентификатори, използвани за локализиране на устройство в мрежата Find My, се въртят често, така че потребителите не могат да бъдат проследявани от място на място, а мрежата Apple Find My използва разширено криптиране, за да гарантира, че никой друг, дори Apple или Chipolo, не може вижте местоположението на вашето Chipolo ONE Spot.


Може ли някой да ме проследи с Chipolo ONE Spot?

Ако вашият iPhone установи, че неизвестно Chipolo ONE Spot пътува с вас, той ще ви изпрати известие. След известно време ще започне да възпроизвежда звук, така че ще можете да го намерите. Тези сигнали се задействат само когато Chipolo ONE Spot не е свързан с телефона на собственика си, така че Chipolo ONE Spot на партньора ви няма да задейства звук, ако е с вас.


Chipolo ONE Spot има ли функции като предупреждения за извън обхват?

да. В приложението Find My можете да включите функцията „Уведомяване при изоставяне“ и след това ще получите сигнал, когато вашето Chipolo ONE Spot се отдели от вашето устройство.


Победител в категория
„Най-добра алтернатива на Apple AirTag“

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Абонирай се за нашите специални предложения

Запишете се в нашия бюлетин днес – бъдете първи, научили нашите промоции