Продукти
Протектори и калъфи
+
Стъклен Протектор
+

Phoneplay.bg. Вашият магазин за мобилни аксесоари.

Огромен избор на аксесоари за мобилни устройства. Зарядни устройствакабелипротектори и гърбове, бъмпери, стъклени протекторислушалки,безжични слушалкиusb кабелиблуттут колонкивъншни батерии,  калъфи, кейсове, геймърски аксесоари. Всичко необходимо за вашият електронен приятел на едно място!  Поръчайте онлайн, доставка до вашата врата във всички точки на България! Бързо, лесно и ефикасно! Усетете погледът от въздуха с богат избор от дронове или се насладете на домашната атмосфера с един релаксиращ масаж, а като излезете навън се пригответе за приятна електрическа разходка.

 

Новини

20 май 2020
Phone Play - аксесоари за мобилни телефони отвори врати в Sofia Ring Mall !

Заповяйдайте при нас и избере сред стотици аксесоари за вашия телефон! PhonePlay се интересува от здравето на своите клиенти и в магазина се спазват всички превантивни мерки и хигиенни изисквания! Посетете и нашия уебсайт на https://phoneplay.bg/ ,за да откриете всички предложения за вашия смартфон!

[Прочети още]
3 февруари 2020
PanzerGlass

С удоволствие ви представяме продуктите на PanzerGlass. Ние като официален и единствен дистрибутор за България държим на качеството и удовлетворението на нашите клиенти. Купете най-здравият стъклен протектор от магазините на Phoneplay.

[Прочети още]
15 ноември 2019
Обновен магазин гр.Банско

Представяме ви обновеният ни магазин в гр.Банско. Посетете ни на адрес ул. Цар Симеон 56 и открийте най-голямото разнообразие от най-новите продукти на пазара с богата палитра от цветове

[Прочети още]