Продукти
Протектори и калъфи
+
Стъклен Протектор
+

Phoneplay.bg. Вашият магазин за мобилни аксесоари.

Огромен избор на аксесоари за мобилни устройства. Зарядни устройствакабелипротектори и гърбове, бъмпери, стъклени протекторислушалки,безжични слушалкиusb кабелиблуттут колонкивъншни батерии,  калъфи, кейсове. Всичко необходимо за вашият електронен приятел на едно място!  Поръчайте онлайн, доставка до вашата врата във всички точки на България! Бързо, лесно и ефикасно!

Статии

17 ноември 2020
Магазин Phoneplay отвори врати и в Paradise Mall.

Магазин Phoneplay отвори врати и в Paradise Mall. Ще го откриете на ниво -1 с богато разнообразие от аксесоари за мобилни устройства – протектори, зарядни, дата кабели, слушалки и много други.

[Прочети още]
20 май 2020
Phone Play - аксесоари за мобилни телефони отвори врати в Sofia Ring Mall !

Заповяйдайте при нас и избере сред стотици аксесоари за вашия телефон! PhonePlay се интересува от здравето на своите клиенти и в магазина се спазват всички превантивни мерки и хигиенни изисквания! Посетете и нашия уебсайт на https://phoneplay.bg/ ,за да откриете всички предложения за вашия смартфон!

[Прочети още]
3 февруари 2020
PanzerGlass

С удоволствие ви представяме продуктите на PanzerGlass. Ние като официален и единствен дистрибутор за България държим на качеството и удовлетворението на нашите клиенти. Купете най-здравият стъклен протектор от магазините на Phoneplay.

[Прочети още]