Протектори и калъфи

Универсален променливотоков адаптер Meade

  • Марка: Meade Instruments Corp.
  • Кат. номер: 0753215774807

Универсалният променливотоков адаптер на Meade може да се включва във всеки стандартен домашен електрически контакт и се свързва към входното гнездо за 12 V на панела за управление на телескопа. Той също има съединител за щепсели на ЕС.

Съвместим е с повечето модели на Meade, включително моделите LS-6 и LS-8, моделите LT, ETX-125, всички модели LXD-75, всички модели LX90, всички модели LX200GPS и ACF, всички модели RCX400/LX400 и допълнителните модели, които имат 12V „телефонен“ тип захранващо гнездо. Моля, вижте съвместимостта в ръководството за работа.

Марка Meade Instruments Corp.
Гаранция, years 2
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 13.97x22.86x8.89
Транспортно тегло, 0.62
129,95 лв.
Базова цена: 129,95 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Как се доставят поръчките ? Phoneplay.bg доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Speedy и Еконт. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера. Цената на доставката се формира по ценовите листи на куриерските служби. Доставките се извършват от куриерската фирма до посочен от Вас адрес или до поискване от офис в съответния град. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави Какъв е срока за доставка ? Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват на същия ден, като най-често пристигат в рамките на 1-2 работни дни. Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници .

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!