Увеличение: 10x. Диаметър на лещата на обектива: 42 mm

  • Марка: Levenhuk, Inc., USA
  • Кат. номер: 0753215767557

Монокълът Levenhuk Atom 10x42 е великолепна алтернатива на биноклите. Той е по-лек и компактен. Той е с увеличение 10х и е подходящ за наблюдения на пейзажи. Най-добрите начини за използване на този монокъл са да се наблюдават птици и животни, да се гледат спортни събития на стадион, както и да се изучава градската архитектура и природните пейзажи. Този монокъл е удобен, ако искате да го вземете със себе си при пътешествия и излети.

Оптиката се състои от стъклени елементи с покритие и осигурява остро изображение с минимални аберации. Монокълът възпроизвежда естествените цветове с достатъчна яркост за извършване на наблюдения при малка осветеност. Този монокъл може да бъде приспособен за потребители с несъвършено зрение: той е с голямо разстояние от очите, въртяща се чашка за окуляра и корекция на диоптрите на окуляра.

Корпусът на монокъла е произведен от метал, което осигурява издръжливост и дълготрайност. Този монокъл може да се адаптира към триножник.

Характеристики:

  • Монокъл с увеличение 10х
  • Оптика с многослойно покритие
  • Метално тяло
  • Възможност за адаптиране към триножник
  • Удобни наблюдения с поставени очила

Комплектът включва:

  • Монокъл
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, years доживотна
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 18x7.8x7
Материал на оптиката BK-7
Покритие на лещите с многослойно покритие
Увеличение, x 10
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42.0
Зрително поле, ° 6
Изходен диаметър на зеницата, mm 4.2
Разстояние от очите, mm 14
Близък фокус, m 5
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4
Тяло метален
Чашка на окуляр въртящи се
Допълнително може да се монтира фото адаптер
Зрително поле, m/1000 m 105
39,95 лв.
Базова цена: 39,95 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Как се доставят поръчките ? Phoneplay.bg доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Speedy и Еконт. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера. Цената на доставката се формира по ценовите листи на куриерските служби. Доставките се извършват от куриерската фирма до посочен от Вас адрес или до поискване от офис в съответния град. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави Какъв е срока за доставка ? Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват на същия ден, като най-често пристигат в рамките на 1-2 работни дни. Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници .

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!